به کدهای نوشته شده برای پردازش صفحههای وب بک اند می گویند و به افرادی که این کدها را مینویسد برنامه نویس بک اند می گویند.ارتباط بک اند ها با سیستم به طور مستقیم نمیباشد و برنامه نویس های بک اند این کدها را به وسیله یک سرور به مرورگر کاربران می فرستند.
کاربران کد های بک اند را نمی بیند و به این کدها دسترسی ندارند و به وسیله سرور به دست آنها رسیده است و قابل دیدن نیستند.این کدها با این حال که دیده نمیشوند ولی مسلما اثر خیلی مهمی روی صفحه ای که جلوی چشم کاربران است می گذارد ،در واقع کار بک اند، کار پردازش می باشد.
برنامه نویس های Back-end میتوانند به عنوان کارمند در شرکت ها شروع به کار کنند یا به عنوان فریلنسر یا مشاور مستقل یا به عنوان پیمانکار ولی در هر حالت معمولا این افراد ساعات طولانی را مشغول به کار هستند ،این افراد به خاطر اینکه علم کامپیوتر و برنامه نویسی همیشه در حال پیشرفت می باشد باید تسلط کامل بر روی موضوع داشته باشد و به تمام ترندها و آپدیت آگاهی داشته باشند و باید این افراد به طور مستمر در حال یادگیری باشد تا از علم به روز جا نماند.
۱) برنامه نویس بک اند باید حداقل در یکی از زبان های برنامه نویسیServer side تسلط کامل داشته باشد
۲) برنامه نویس بک اند باید بعد از کد نویسی که کرده است بتواند این کدها را به یک دیتابیس وصل کند تا کارش ارزش پیدا کند
۳) برنامه نویس بک اند باید ذهنی فعال و تجزیه و تحلیل گر داشته باشد تا بتواند مسائلی که با آن روبرو میشود را حل کند
۴)برنامه نویس بک اند باید به مباحث پیشرفته هم تسلط داشته باشد و بتواند کدهای حرفهای و پیشرفتهای را بنویسد تا بتواند یک صفحه وب قوی و سریع تهیه کند.
.nET
SQL
Python
PHP
Java
C#
Perl
Ruby
Hack
و غیره
الف) ایجاد و ادغام پایگاه داده و مدیریت این پایگاه داده
ب) ساخت نرم افزار Server side و استفاده از فرمورک های بک اند
پ) برنامه نویس بک اند باید در مورد فناوری های وب سرور علم و دانش کافی داشته باشند
ت) باید در مورد انواع سیستم عامل ها مطالعه داشته باشند تا به همه آنها آشنایی کامل پیدا کنند
ث) داده های وب سایت ها را بتوانند تجزیه و تحلیل کنند
ج) بتوانند محاسبات ابری را جمع آوری و نظم و ترتیب ده
چ)APIهارا سازماندهی کند
ح) بتوانند سیستم های مدیریت محتوا را ذخیره کنند
خ) علم و اطلاعات کافی به دست آورند تا از هک شدن سیستم توسط هکرها جلوگیری کنند.
۱ )باید آشنایی ابتدایی و اولیه به مباحث Front-end داشته باشیم .این آشنایی در حد آشنایی با زبان های نشانه گذاریhtml,css و یک فرامورک css مثل Boot strapو نیز توانایی تشخیص تغییرات لازم در قالب های استاتیک و نیز اعمال این تغییرات روی این قالب ها.
۲ )باید یک زبان برنامه نویسی بک اند را نیز یاد بگیریم از زبان های برنامه نویسی سمت سرور که در ابتدا می توان به یادگیری آنها پرداخت می توان به موارد زیر اشاره کرد Python Ruby,PHP,c#,Node.js
۳) در راستای یادگیری یک زبان برنامه نویسی سمت سرور باید به یادگیری کار با بانک اطلاعاتی نیز بپردازیم بدون یادگیری کار با بانک اطلاعاتی نمی توان با زبان های برنامه نویسی سمت سرور کار کرد و به نتیجه خوبی رسید.
۴) برای افزایش کیفیت سایت که در حال تهیه آن هستیم و همچنین افزایش سرعت و امنیت آن باید از یک فریم ورک استفاده کنیم.
۵) فریم ورک ها باعث میشوند که ما مجبور شویم در یک چهارچوب کد نویسی کنیم و این باعث منظم بودن کل نویسی ما میشود و با استفاده از این فریمورک ها می توان با بقیه برنامه نویسان به صورت تیمی تعامل ایجاد کنیم.باید Version control یاد بگیریم .
در موقع آزمایش نتایج کار، اگر با مشکلی روبرو شدیم این Version control است که میتواند به کمک ما بیاید و با مراجعه به مرحله ها و ورژن های قبلی تغییرات ایجاد شده را شناسایی کند تا ما به آن مرحله برگردیم و مشکلی ایجاد شده را رفع کنیم.
۶ )در این مرحله می توانیم به مباحث پیشرفته بپردازیم و از این مرحله میتوان یک برنامه نویس سمت سرور شدن را شروع کرد و به عنوان یک برنامه نویس Back-end شناخته شد.
با رزومه بسیار بالا در سطح کشور
طراحی سایت فروشگاهی آگهی ساخت بازی آنلاین